2017. május 18., csütörtök 18:53

Az autó lemosva, irány Ausztria!

Írta:

Lajosházi Csaba és csapata számára folytatódik a ARC bajnokság, a következő állomás nem más, mint a 3. Braustadt Burg Rallye Zwettl 2017.

 

Csabáék előző versenye az Ózd Rallye volt, hiszen a magyar ORC mezőnyében is rajthoz állnak a srácok. Takács Gábor (Taki) helyett azonban Laboncz László fogja diktálni az itinert a jobb1-ből. "Taki kivette a nyárra tervezett "szülési szabadságot" így a következő két versenyen biztosan Laboncz Lacival fogunk menni." - mondta Csaba.

 

László legalább annyira vidám, és jó kedélyű személyiség, mint Taki, így a jó kedv továbbra is garantált lesz az autóban.

Az eredmények tekintetében a fiúk szeretnék hozni a tavalyi abszolút 8, és a kategória 5. helyét. Ez azonban nem lesz túl egyszerű, hiszen a tavalyihoz képest lényegesen erősebb lett a mezőny. "A kategóriában nagyon sokan vannak, több R5-ös autó. Azért megpróbáljuk felvenni velük a versenyt!" - tette hozzá Csabi.

 

Az autó túl nagy felkészítést nem igényelt a versenyre, hiszen Ózdon is csak az ominózus diffi csere volt, ami feladatot adott a szervizes srácoknak. "Le lett mosva az autó, és néhány apróságot cseréltünk. Ja, és gondolkodtunk rajta, hogy 2 fehér matrica csíkot teszünk az autóra, hátha nyerünk vele plusz 10 LE-t :D" - mondta Csaba.

 

Csabáék már csütörtök délután neki vágnak az útnak, mert a messziről érkező versenyzők részére a szervezők lehetővé teszik már ma este a fakultatív adminisztratív és technikai átvételt is. Pénteken pedig kezdetét veszi a hétvége egy alapos és hosszú pályabejárással, hiszen 4 különböző gyorsasági szakaszról beszélünk. "Pénteken felírjuk a szakaszokat, összesen 8 gyorsaságit kell teljesíteni (mind a 4 szakaszt kétszer) a gyorsasági táv 96 km. Nem fogunk unatkozni." - tette hozzá Csaba.

 

A csapat együttműködő partnerei:

Varrival Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Viva-Mobile Bt., Viva interspeed Kft., Csóker-60 Kft.

Impresszum

www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!