2017. március 02., csütörtök 15:00

Teszt az ARC előtt

Írta:
Végre itt a jó idő, hamarosan kezdődik a szezon. Le kell porolni a gépeket, és csatasorba állni ismét.
Így van ezzel a Lajosházi Csaba - Takács Gábor páros is, ezért múlt pénteken egy hivatalos teszt keretében Cereden tesztelték az EVO-t, illetve magukat is.
 
 Az elmúlt év utolsó versenye, az XLavina Rallye Sprint nem volt teljesen eseménytelen a Csabáéknak. Az utolsó gyorsasági szakaszon sajnos megcsúsztak, és kiállni kényszerültek. Az autó annyira nem is, de Csabi térde komolyabban megsínylette a kalandot. "Sajnos a balesetnek elég komoly következménye lett, ami a helyszínen nem derült ki." - mondta Csaba.
2017.02.23-án pénteken a Cered - Zagyvaróna közötti szakaszon Csabáék is teszteltek, mert Csaba biztosan szerette volna tudni a szezon előtt hogy a térde teljesen rendbe jött, és nyugodtan neki vághatnak a 2017-es esztendőnek.
 
 
 Viszont a teszt egy másik dolog miatt is fontos volt, ez pedig nem más mint a hétvégén megrendezésre kerülő ARC (Austrian Rallye Challenge) 2017. évi 1. futama, amin szeretnének Csabáék rajthoz állni. "Ha egy percig is azt éreztem volna a teszten hogy nem tökéletes a térdem, nem kockáztatjuk a hétvégi ARC futamot." - tette hozzá Csaba.
Szerencsére ez nem így történt, a teszt tökéletesen sikerült! „A gumikkal és a futóművel kapcsolatban is rájöttük néhány kulisszatitokra, ezúton is köszönet a segítségért Turán Fricinek!" – mondta Csaba
.
 
 Az autó gyakorlatilag ugyanaz amivel tavaly is sikeresen versenyeztek egész éven, csak néhány hajtással kapcsolatos beállításon változtattak. Na meg persze új dekor :)
Navigátor fronton sem várható változás az éven, továbbra is Taki diktálja az itinert a jobb1-ben. "Takinál az év közepén várható a második gyermek érkezése, így elképzelhető hogy tartunk egy hosszabb pihenőt nyáron." - tette hozzá Csaba.
 
A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Viva-Mobile Bt., Viva interspeed Kft.
 
- Varga István - 
 

Impresszum

www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!