2020. február 04., kedd 16:56

Tuning élőben: Porsche lesz a fődíj a nagyszabású márciusi autó show-n!

Írta:

A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show nyereményautója.

Idén márciusban is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az idei fődíj azonban vitathatatlanul a legkomolyabb az idén 15 éves rendezvény történetében!

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői ezúttal sem tértek el a hagyományoktól. Repertoárjukban évek óta állandó program már a nyilvános autóépítés, melynek immár negyedik alkalommal ad otthont a Westend Bevásárlóközpont. Az sem újdonság, hogy a március 20-22. között zajló show belépőjegye összesen tíz egyidejű rendezvényre érvényes, továbbá esélyt jelent egy vérbeli roadster megnyerésére!

Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt évben egy Ford Mustang, ezt megelőzően két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és egy Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany pedig 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kasztni-elemekkel, ültetett futóművel és nagyobb felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, kétárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyagutalvány is dukál. Az egyedi Porsche roadster kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (március 22-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

Az idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi Automobil és Tuning Show négy pavilont, egy sátort és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja

Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása

EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek

Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye

OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán

Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása

Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása

Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből

SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitva tartása:

Március 20-21: 9:00-19:00 óráig március 22: 9:00-18:00 óráig.

AMTS hivatalos sajtótájékoztató és élő show (Hungexpo „G” pavilon): március 20. 13:00-tól

 

Impresszum

www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!