2020. január 29., szerda 16:42

AMTS 2020 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Írta:

Idén egy egyedi Porsche Boxster S kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n. 

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én. A többéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében azonban az AMTS történetének legkomolyabb nyereménye talál idén gazdára! 

Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye, a 2020-as AMTS. 

A Hungexpón március 20-án elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. 

Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató. 

A tuningalapot egy 2002-es évjáratú Porsche Boxster S adja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik ismét a WestEnd City Center alsó szintjén, a Millennium udvarban, január 30-tól. Szokás szerint a szakemberek ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé. 

Az autót a márciusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljes árú, vagy családi jegyet megvásárlása, mellyel a rendezvény „G” pavilonjában nyereményszelvény váltható. Az ezen található három kvíz kérdés helyes megválaszolása után pedig már csak a vasárnapi sorsoláson kell izgulni!

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, valamint Ford Mustang modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, típushoz gyártott módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 4 nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis. 

A január 30-án, 10 órától induló nyilvános átépítés helye, a WestEnd City Center bevásárlóközpont Millennium udvara, ahol egy mini-autókiállítás keretei között folynak majd a munkálatok, minden nap 19 óráig. A helyszínen többek között élőben lesz megtekinthető a vadonatúj Ford Puma, az új Audi Q3 Sportback, egy veterán hot-rod, egy formaautó és egy Super Enduro versenymotor.

Az elkészült nyereményautót pedig február 3-án lehet megtekinteni ugyanitt, valamint a március 20-22. között az AMTS 2020 rendezvény G-pavilonjában.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén négy pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében.

A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden

tagjának!

 

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása

EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok

Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban

DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye

OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán

Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása

Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása

Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből

SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

 

Az AMTS nyitva tartása: március 20-21: 9:00-19:00 óráig, március 22: 9:00-18:00 óráig.

 

További információk: www.amts.hu / www.facebook.com/amtsofficial

Videóanyag: https://www.youtube.com/channel/UCD37vqm6Gw5_2cDqPiMFCRg

 

Impresszum

www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!