2017. szeptember 18., hétfő 18:31

FRT.HU KUPA 2017.09.16. Első Gyors képekben

Írta:

FRT.HU KUPA 2017.09.6. 1. Gyors képekben.


FRT.HU KUPA 2017.09.6. 1. Gyors képekben.

Köszönöm az eddigi támogatást az Easy Wash System-nek!

 

Cégünk 2009 március 8. óta foglakozik kézi autómosással.

Ebben az időpontban csatakoztunk az akkor még működő, magyar fejlesztésű és hazánkban az egyetlen kézi autómosó franchise hálózathoz. Sajnos azonban a gazdasági válság, - mint meganyi más vállalkozást is – erőteljesen megtépázta a hálózatot.

2013-ban úgy döntöttünk, hogy saját kezünkbe vesszük a dolgok irányítását és egy új hálózatot létrehozva Easy Wash System néven folytatjuk munkánkat. Munkatársainkat igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy a team egy valóban „ütős” csapattá forrjon össze. Ez nem csak abból áll, hogy nem gumicsizmában, mackó nadrágban és flanel ingben dolgoznak, és nem is abból, hogy az alkalmazottak legalább egy idegen nyelven beszélnek, hanem inkább az Ő hozzáállásukból, a dolgozni akarásukból áll, hogy olyan munkát adjanak ki a kezükből ami az Ügyfél megelégedését váltja ki. Tudom, tudom…ezek hangzatos szavak, de azt azért tudni kel, hogy a hozzánk járó ügyfelek az intim szférájukat bízzák rá a mosóban dolgozókra. Személy szerint úgy gondolom, hogy ez felelősség, nagy felelősség! Nem véletlen nevezem kollégáimat a Munkásosztály Arisztokratáinak .

 

...

Az elmúlt évek tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy jelenleg a Cégünk által alkalmazott technológia tisztítja meg legjobban az autókat. Tudom, hogy ez egy kicsit amolyan „Önfényező”, de nem véletlen növekedik ügyfeleink száma hétről-hétre. Sőt az elmúlt pár hónapban jelentős változáson estünk át, hiszen a nyár elején Sásdon is nyílt Easy Wash System kézi autómosó. Sőt…sikereinket megirigyelve a Marina-parton működő WashMacska kézi autómosó is úgy döntött, hogy szakítva az előzőekben használt technológiával inkább a mi, már kidolgozott és tapasztalatokon alapuló technikánkat választja a jövőben. Amikor ezeket a sorokat írom az átalakulás még folyamatban van, de hamarosan, 2014 novemberében már teljes gőzzel fognak dolgozni.

Természetesen a tervek még itt nem állnak meg: hónapok óta egyeztetünk több céggel is, akik többek között Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Sopron városokban kívánnak Easy Wash System kézi autómosót nyitni. Úgy gondoljuk, hogy ez mindenféleképpen jó jel, hiszen ez azt jeleni, hogy amit Mi a Lurdy Ház mélygarázsában csinálunk az jó és másoknak is tetszik.

...

Impresszum

www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V. "Kisadózó"
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!