-->
07 november 2019 Szerző 

A Mecsek Rallye olyan jó hangulatban telt Lángi Attilának és Schmidt Ádámnak, hogy tűkön ülve várták már az idei szezonzáró futamot.

 

VARGA RACING TEAM – Rally Hungary 2019, Nyíregyháza

Lángi Attila – Schmidt Ádám, BMW Z4 M Coupe

 

Nyíregyházán sem az eredmény lesz a lényeg számukra, hanem a jó hangulatú és problémamentes autózás. Habár a pilóta nagyon szeretne nyerni, hogy újdonsült navigátorának végre vele is legyen egy kupája, ne csak mással…

 

Lángi Attila: Minden olyan hibát, amire a Mecseken rájöttünk, már ki is javítottunk a Z4-en, sőt, a difitartót is úgy megerősítettük, hogy ha bármi baja is lesz az autónak, az biztosan a helyén marad akkor is. Felkészülve érkezünk tehát meg Nyíregyházára – már csak nekünk kell masszívnak és strapabírónak lenni.

Sokan azt mondják, hogy ez az igazi rally, amikor már mondhatni szélsőséges körülmények között kell autózni, de nekem azért már épphogy a határt súrolják ezek a helyzetek. Egy ilyen kocsival, mint a Z4, nem igazán preferálom őket. Próbálom magamat nem felidegesíteni ezen, és maximális koncentráltsággal, jó hangulatban teljesíteni a kitűzött feladatot. Bár az is biztos, hogy az előrejelzések szerinti esőzés sem fogja megkönnyíteni a helyzetünket…

Meglátjuk, mi lesz. Az eredményre most sem hajtok, de azért jó lenne egy picit megszorongatni az elejét. Nyilván az ERC élmezőnyét nem fogjuk tudni, de a kategóriatársakkal szeretnénk majd mindenképp jókat csatázni. De ha valaki megkérdezné, miért szeretnék nyerni, akkor a válaszom az lenne, hogy azért, hogy Ádámnak velem is legyen végre egy kupája. De a magam részéről, én már a jó hangulatú kocsikázással, mint eredménnyel is beérném. Csak élvezzük végig a versenyzést, és akkor már biztosan nem fogunk csalódottan hazajönni Nyíregyházáról.

 

Schmidt Ádám: Székesfehérvárhoz hasonlóan nekem a nyíregyházi terep is teljesen új lesz, hiszen még nem vettem részt ezen a versenyen. A Mecsek Rally után azonban nagyon várom már a szezonzárót. Ott ugyanis annyira jó volt közöttünk az összhang Attilával, olyan jó volt a hangulat, hogy az megalapozta a lelkesedésemet a folytatásra.

Azért amit így előre lehetett, azt már átnéztem, hogy ne teljesen vakon menjek ki a helyszínre, de nyilván minden majd ott, élesben dől el. Attilának úgyis az a szokása, hogy minden egyes futam előtt teljesen új itinert diktál fel, nem alapoz a korábbi évek adataira, így egyenlő esélyekkel indulunk neki ennek a derbinek is.

Én csak célba szeretnék érni, ugyanolyan jó hangulatban, mint legutóbb. Az eredmény tekintetében konkrét célom nincsen, nekem már maga az egy díj, hogy egy Európa bajnoki futamon rajthoz állhatunk, szerepelhetünk.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., www.nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON & SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, DIEGO Soroksár, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés, Magic Carwash – XIII. ker. Lehel Csarnok P1 szint, Köztérireklám.hu, AutoCSHospital – Sérült, törött autók kárügyintézése, javítása garanciával

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!