Hirdetés
-->
20 szeptember 2018 Szerző 

Interjú Fazekas András csapatvezetővel a sikeres Steelvent Ózd Rallye után.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Steelvent Ózd Rallye - 2018.08.31-09.02.

Szeretnénk meglátni azt a céldobogót, az volt az előzetes terv, ami sikerült is, viszont nem adta könnyen magát az Opel Astra OPC. Mi is történt az opellal?
- Az első nap, az opel kicsit megmakacsolta magát, és a verseny ötödik gyorsaságiján elfojt a váltónkból az olaj, így kiállni kényszerültünk. Adtunk be super rallye kérelmet, amit a versenyvezetőség el is fogadott, így másnap terveztük az újra rajtolást.

A FA-ZE Rallye Team szerelői hazavitték a kocsit, és hajnal ötig dolgoztak rajta, így még időben be tudtunk állni vele a parc fermebe. Ami azt jelenti, hogy újra rajtkész állapotba hozták. Krisztiánék pedig rajtolhattak vasárnap! Így már sejtettük, ha célba hozzák a kocsit a versenyzőim, akkor meg lesz a dobogó második foka legalább.

Jó pár gyorsot meg is nyertetek a kategóriában a szombati napon, vasárnap egy híján pedig mindet a rallylive szerint. Végezetül hol végeztetek a kategóriátokban?
- Igen ezt így lehetett érezni. Ha az autóval minden ok, akkor Krisztiánék majdnem, hogy minden gyorsot képesek megnyerni. Ez így is lett, és ez elég is volt arra, hogy megszerezzék a második helyet a kategóriában!

152 versenykilométer mennyire vette ki a versenyzőidből az erőt és a csapat, mennyire volt egyszerű a gumiválasztás?
- Az erőtn azt igazából az esti szerelés vette el, és a reménykedés, hogy van esély az újra indulásra. Így azt kell mondjam, elfáradtunk, de az eredmény ismeretében, kellemesen!

Végezetül, mennyire vagy az eredménnyel megelégedve, illetve az éves bajnokságban hogy áll Eszter és Krisztián?
- Az eredménnyel, így a háttér történetek ismeretében maximálisan meg vagyok elégedve! Mind a versenyzőimmel, mind a szerelőinkkel.

Legközelebb a Mecsek Ralin találkozhatunk veletek, vagy esetleg egy Mitropa Rallyra is kinéztek?
- Igen, legközelebb a Mecsek Rallye-n láthatjuk, az Eszter, Krisztián, Opel triót! 

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT.,  ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT  ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT.,  UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST-TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

 

Kontakt

 
  • Email

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    +36-30 563-3153

Autocross

Rallye

Impresszum

Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós
Elérhetőségek:
E-mail: hajoka@hajoka.hu
Telefon: +36/30/563-3153

A képek szerzői jog alatt állnak!