-->
08 szeptember 2017 Szerző 

Interjú Juhász Csabival a hétvégi Nova Gorica Rally előtt.

Juhász Csaba - Juhász István
Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.
Nova Gorica Rally - 2017.09.08-09.

Szeptember 8-9-én újra felöltöd Juhász Pisti navigátoroddal a tűzálló versenyoverált és rajthoz álltok a 6. Nova Gorica Rally-n Szlovéniában.

A két nap tizenkettő gyors vár rátok. Pénteken öt szombaton hét összesen 150 versenykilométer kell megtennetek a lehető legrövidebb idő alatt.

Első nap a "Kromberk" elnevezésű gyors rövid (4,65km), de annál velősebbnek - kanyargósabbnak - tűnik. Ezt kétszer kell teljesítenetek. 12 óra után van a rajt, akkor már lehet akár még meleg is. Miként is tudtok gumit választani egy ilyen rövid, de intenzív gyorsra? A sok kanyar miatt akár a kézifék is bevetésre kerül?
- Nagyon nehéz verseny lesz. Minden gyorsaságit csak kétszer lehet bejárni, így nehéz felvenni a versenyt azokkal, akik már többször indultak itt. Trükkösek a pályák, most tényleg csak a biztos pontszerzés ‎a célunk.

A nap következő gyorsa a "Kambreško" lesz, ami több mint 22 kilométer és eléggé tempósnak tűnik. Ide egyenesen a "Kromberk" az az napi első gyorsról érkeztek. Lehet ezen gyorson fogtok Istvánnal bemelegedni a 22 km-es gyorsra? Mennyire kell okosan, de tempósan közlekedni és milyen keménységű gumival, hogy a Nova Goricában lévő szervizig maradjon is a gumiból?
- Először indulunk ezen a versenyen, semmilyen tapasztalatunk nincs. A gumi választás nem lesz gond, a pálya bejárás után meg van az elképzelésem.

A Baranya Kupa után történt-e fejlesztés a Renault Megane-on?
- A Megane-ra rákerült egy új Turbó és egy másik első stabilizátor. Most nem teszteltünk a verseny előtt, ezért nem tudom, hogy mennyivel lett jobb az autó. De igazából ezek csak apróságok, nagy csodát nem várhatunk ezektől a módosításoktól. Ez egy N-es autó, amit a Renault Sport fejleszt. Mi csak azokat az alkatrészeket tudjuk beépíteni, amit a Renault homologizál az autóhoz. ‎Sajnos már semmilyen új fejlesztés nem várható a továbbiakban. 

Végezetül miként is szeretnétek szerepelni ezen versenyen?
- Mint már említettem, a biztos pontszerzés ‎a célunk.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia  Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft.

- Hajósi Miklós -

 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!