-->
23 december 2016 Szerző 
A JLG Motorsport izgatottan készült a Szilveszter Rallyra, hiszen több újdonság és egy a csapat számára nagyon fontos debütálás is lesz a Hungaroringen az év utolsó versenyén.
 
A JLG Motorsport – 18. Szilveszter Rallye - Hungaroring
 
A Szilveszter Rally mindig igazi rallye ünnep a mogyoródi versenypályán és környékén! Két autóval áll rajthoz a csapat az ünnephez és a nagy alkalomhoz illően új színekben várhatóan a mezőny talán legkarakteresebb külsejű versenygépeivel. A Mitsubishi Lancer EVO-ban Jedlóczky Laci Hubicska Melindával az oldalán vág neki a szilveszteri viadalnak, míg a szintén új színekbe öltöző Subaru Impreza N12-ben egy nagyon fontos debütálásnak lesz részese a csapat!
 
Az évek során rengeteg élmény, rengeteg versenytapasztalat és kilométer után az elmúlt években megfogalmazódott, hogy a felhalmozott tapasztalatot jó volna átadni egy tehetséges fiatal generációnak is!  A JLG Motorsport nemrég talált is egy fiatalembert Lövei Márk személyében, aki két sportágban is egészen különleges tehetséget mutat. Az egyikben, a kézilabdában már most a korosztályának egyik legjobb és legsikeresebb sportolója, míg a másikban, az autósportban a JLG Motorsport csapata vállalta magára a nagy feladatot, hogy ezt a tehetséget lehetőséghez juttassa és a lehető legjobb tudása szerint kiteljesítse!
 
A fiatal versenyző eddig zártpályás amatőr versenyeken és mostanában az FRT versenysorozatban bontogatta a szárnyait győzelmekkel és dobogós helyezésekkel. 
Ám most miután a gépjárművezető oktatóknak és vizsgabiztosoknak is megcsillantotta vezetési tudását friss jogosítványával a kezében a 18. Szilveszter Rally-ra elérkezett az idő, hogy élete első IGAZI rallye versenyén is rajthoz állhasson a csapat Subaru Impreza N12 versenyautójával. A fontos versenyen a navigálás fontos feladatát a csapat egy tapasztalt versenyzőre és nem mellesleg egy igazi vérbeli Subaru fan-ra bízta Fehérvári Csaba személyében.
 
Lehet most még nagy merészség és bátorság így kimondani, de a JLG Motorsport csapata hisz abban, hogy a Márkban felfedezett tehetség, elszántság és kitartás maximálisan megvan és eljött a pillanat, hogy 2017-ben egy olyan útra lépjenek együtt, melynek akár világraszóló eredmények is lehetnek a mérföldkövei, vagy egy különlegesen értékes bajnoki cím a végén!
De addig is nagy szeretettel vár a JLG csapata mindenkit a 18. Szilveszter Rallyra december 28-29.-én a Hungaroringre ahol a JLG Motorsport boxában is szívesen látunk minden kedves rallye rajongót, aki eljön szurkolni párosainknak, ahol szerencsés esetben még egy kis aprósütemény és forralt bor is akad majd a leglelkesebb szurkolóinknak!
 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!