-->
17 szeptember 2016 Szerző 

A SOLID Racing Team párosa, Merencsics Árpád és Szemmelroth Anetta úgy érkezik meg a Salgó Rallyra, hogy gondolatban már a bajnoki cím küszöbén állnak. 

Nem bízzák el magukat, így most is a tökéletes munkára törekednek a hétvége folyamán.

SOLID Racing Team - Salgó 2016 - 2016. 09. 17-18.
Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

 

Nos hol is kezdjem.
Az elmúlt versenyek annyira jól sikerültek, hogy szinte kezd álomba illő lenni ez az egész. Egyszerűen olyan jól passzolnak a dolgok, és annyira jó kedv van a csapaton belül, ami már rég nem volt. Úgy gondolom ez sokat hozzátesz a jó eredmény megszerzéséhez. Úgy érzem ez az eddigi legjobb évünk, és most tartunk ott, hogy csapat szinten is jól tudunk működni, ami egy nagyon jó érzés.

Rengeteg minden kavarog a fejemben a salgói hétvégével kapcsolatban.
Először is ami a legfontosabb számomra, hogy az autónk a legjobb tudásunk szerint felkészített legyen. Ez a hét folyamán folyamatosan zajlik, szerencse, hogy olyan nagyon sokat nem kell szerelni.
A másik fontos dolog, hogy ez egy új helyszín számomra, mert soha nem mentem ezeken a gyorsaságikon, így újdonsággal találkozunk. Ezt az újdonságot viszont jól fel kell dolgoznunk, mert enélkül nem fogunk tudni eredményesek lenni a hétvége során.

A harmadik pedig a bajnokság, hiszen ez is foglalkoztat minket, mert ha úgy adódik akkor az idei évben bajnokok lehetünk a Salgó Rallyn! Ez nagyon jó érzés, mert az elmúlt években nem sikerült a bajnoki cím megszerzése különböző okok miatt.
Nem nyomaszt ez az érzés, hiszen az alap gondolkodásom, illetve elképzelésünk nem változott a versennyel kapcsolatban.
A célok azok amiket eddig is preferáltunk, hiszen egy jó, és kiegyensúlyozott versenyzéssel jó eredményeket érhetünk el, nyerhetünk is, de ami most fontos, hogy bajnokok lehetünk.
Ez a jövő szempontjából nagyon fontos, hiszen egy ilyen eredménnyel talán léphetünk később feljebb, esetleg egy másik autóba beleülni.
Összegezve nagyon várom a hétvégét, azt, hogy újra együtt lehessen a csapat, versenyezzünk egy jót! - tette hozzá Merencsics Árpád

 

Nagyon jól esett, mikor Merencsics Árpi megkért tavaly év végén, hogy idén folytassuk együtt a munkát. Izgultam, bár már az előző versenyeken éreztem, hogy nagyon jó vele és a csapattal együtt dolgozni és reméltem, az autó is úgy gondolja majd, hogy idén nagyobb dolgokat viszünk véghez.

Szépen haladtunk versenyről- versenyre, a célunk az volt, hogy jó hangulatban, felszabadultan autózzunk, érezzük jól magunkat, próbáljunk meg célba érni. A pályákat sikerült jól feldolgozni, egyre jobban összeszoktunk. Az itiner számomra nagyon jól visszamondható, ritmusos, pontos.

Árpi mindig a tökéletesre törekszik, de ezt könnyedén teszi és a verseny végéig hallani sem akar arról, hogy épp hol állunk az eredménylistán. :)

Az autó rendben volt idén 1-2 apróságtól eltekintve, ez köszönhető a szuper szervizünknek. Az igazi jó csapatmunkát az eredményeink is igazolják, hisz ehhez mind kellettünk, egymás nélkül nem működne a dolog.

Várom Salgó Rallye-t, remélem minden rendben lesz és így egy újabb örömautózásban lesz részünk. Cél, a cél! - fűzte hozzá Szemmelroth Anetta


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Kft. - Cortesia Group, Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Scan-Union Kft. - Release, ExcelIT Kft.; Avanzo Trade Kft. - The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.

 

Impresszum

A www.hajoka.hu INTERNET-es SAJTÓTERMÉK - Regisztráció: 2020.04.30.  - Felelős szerkesztő: Hajósi Miklós Attila E.V.
Elérhetőségek: Postai levélcím: 3735, Alsótelekes, Béke utca 18. - E-mail: hajoka@hajoka.hu - Telefon: +36/30/563-3153
A hírek, cikkek, interjúk, sajtóanyagok, fotók, és videók termékmegjelölést tartalmaznak.
A képek szerzői jog alatt állnak!