-->
03 június 2017 Szerző 

Dragracing Autós és motoros Országos Bajnokság és Nemzetközi Drag verseny Extreme Outlaw, Super Pro ET és Pro ET kategóriákban + Smoke & Charm Nyárköszöntő Találkozó képekben.

2017. június 3-án és 4-én ismét a gyorsulóktól és a Smoke & Charm találkozóra érkezőktől lesz hangos a kiskunlacházi reptér. Ismét egy fergeteges buli vár mindenkire. Ha voltál már, nem kell magyaráznom miért, ha nem voltál, akkor pedig gyere el, hogy Te is átélhesd mindezt!

Mi az, amit a DragRacing.hu csapata ígér neked? Szuper környezetet, profin megszervezett versenyt, jó hangulatot, sok izgalmat és 402 méter aszfaltcsíkot, ami csak arra vár, hogy kiereszd a gőzt és feltöltődj újra energiával. Készen állsz?

Szereted a gyorsulást, de csak a Need for Speed és a konzol maradt? Unod már, hogy mindig csak a rajzolt, unalomig ismételt figurák néznek át a fiktív autódba egy kitalált világban egy nem létező versenyen? Szeretnél egy húsvér ember szemébe nézni mielőtt begurulsz a rajtba? Érezni akarod magad alatt az autó finom remegését? Akkor itt a helyed!

Természetesen nem csak autós, hanem motoros kategóriákban is versenyeznek majd a pilóták mind a Dragracing Kupa, mind az Országos Bajnokság keretein belül. Fantasztikus érzés és látvány, ahogy hallgatod és látod a gépeket, miközben gumit melegítenek, feszülten várakoznak, majd beleadnak apait-anyait, hogy a legtöbbet hozzák ki önmagukból és az autókból, motorokból.

Mit kapsz tőlünk? Két napot, ami csak a gyorsulásról szól. Ez a két nap maga lesz a drag-paradicsom. Remek kikapcsolódás az egész családnak, hiszen mindenki megtalálja azt, amit keres. Versenyző autókat, motorokat, finom ételeket, isteni italokat és sok-sok látnivalót.

Hidd el, hihetetlen érzés végigsétálni a sok száz dízel autó között is. Képviselteti majd magát minden, amiben megbújik egy pici Smoke&Charm. Láthatsz jóöreg, féltett, megbecsült darabokat, családi kedvencet és full tuning járgányokat. Mindezt körbelengi majd a találkozóra összegyűlt barátok, ismerősök jókedve, amely ragadós lesz.

Köszöntsd velünk együtt a nyarat ily módon, hiszen a Smoke&Charm és a drag mindig jó élményeket garantál! Ne feledd, találkozunk 2017. június 3-án és 4-én a kiskunlacházi reptéren!